“Tak Tahu Malv Ke?” Post Video Review Tak Sen0noh, Zara Zya Diser4ng Peminat

Kita biasa lihat selebriti tanah air membuat Instagram review atau lebih dikenali sebagai paid review bagi mempromosikan apa-apa produk jualan.

Dengan cara itu, selebriti berkenaan perlu memuat naik video atau foto yang telah diberikan oleh mana-mana pengusaha produk.

Namun, tidak semestinya selebriti itu boleh mengambil review yang bukan-bukan sehingga mendatangkan fitn4h ke atas dirinya.

Terkini, pelakon Zara Zya dilihat telah dikec4m oleh peminatnya di laman Instagram selepas beliau memuat naik satu video review produk barangan wanita.

Bukan itu sahaja, aks1 yang ditunjukkan di dalam video itu turut mengundang kegus4ran hati setiap yang menonton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by www.malaysiaprihatin.com (@zarazya)

Disebabkan itu, ramai peminatnya meninggalkan pelbagai respond di ruangan komen posting berkenaan kerana kebayakan pengikut Zara di laman Instagram datang daripada pelbagai usia.

Bagi mereka, Zara tidak sepatutnya memilih untuk membuat review produk berkenaan lebih-lebih lagi kini beliau sudah bertudung.

Tapi sebenarnya ramai je selebriti Malaysia yang buat review produk macam tu jugak, maklum lah mereka sudah dibayar dah nak taknak terpaksa lah post juga foto atau video seperti itu.

Mungkin Zara tersilap pandang kot, boleh jadi posting itu dimuat naik oleh pembantunya ke?

Sumber foto dan video: Instagram Zara Zya