Gemar Kongsi Gambar Berb1kini, Netizen Titip Doa Buat Rihana Oksana

Biarpun kontr0versi mengenai bekas ratu cantik Moscow, Rihana Oksana Gorbatenko tidak lagi hang4t diperkatakan seperti sebelum ini, namun rakyat Malaysia masih lagi mengikuti perkembangannya di laman Instagram.

Tidak Lagi Berkongsi Kapsyen Bahasa Malaysia 

Bagaimanapun, mereka meluahkan rasa kecew4 kerana Rihana tidak lagi ‘mesra’ seperti dahulu. Jika sebelum ini, Rihana peka akan pengikutnya dan berkongsi kapysen dalam Bahasa Malaysia namun kini ibu tunggal tersebut lebih gemar menulis di dalam bahasa ibunda nya sahaja.

Semakin Seks! 

Bukan itu sahaja, Rihana juga kelihatan semakin berani untuk berkongsi gambar-gambarnya memakai bikini kepada umum selain kembali aktif dalam dunia peragaan.

Dalam pada itu, rata-rata pengikutnya mengharapkan agar Rihana diberikan hidayah dan tidak kurang juga ada yang memberi galakan kerana Rihana gembira dengan kehidupannya terkini.

Sekadar info, nama Rihana mencetvskan kontroversi beberapa tahun dahulu selepas dia dikatakan telah berkahwin dengan salah seorang kerabat diraja Malaysia. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Tengku Ismail Leon Petra, 3 tahun. Namun, perkahwinan mereka dikatakan tidak benar sebelum Rihana mend4kwa dia telah pun berpis4h.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DW

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariWanita

Sumber : Murai

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.