“Abe ToIong La Metaa..” -Budak Lelaki Gelab4h Motor Tersangkut Dekat Pagar Rumah Jiran

Video rakaman tersebut dikongsikan di Tik Tok dan menerima lebih satu juta tontonan tidak sampai satu hari ia dikongsikan. Rata-rata netizen turut berdek4h melihat masalah yang dicetuskan oleh kanak-kanak lelaki ini.

@hellokelantan

Abe tolong la metaaaaaa…😂 #kelantantiktok #kelantan #fyp #fypシ

♬ Oh No – Kreepa

Di dalam video yang dikongsikan ini, kanak-kanak lelaki itu dilihat telah menyebabkan sebuah motor tersangkut pada pagar rumah seorang jiran. Motor tersebut dilihat tersangkut dan mengakibatkan kerosakan pada pagar tersebut.

Kanak-kanak lelaki itu juga dilihat berada dalam keadaan yang cu4k dan gelab4h apabila melihat motornya itu tersangkut pada pagar itu. Kejadian itu dipercayai dirakamkan oleh jiran yang juga merupakan pemilik rumah tersebut.

pagar

Lebih mencvit hati, kanak-kanak lelaki itu sempat meminta pertolongan lelaki itu untuk menarik motornya keluar. Malah dia juga cuba menarik sendiri motor itu keluar namun tidak berjaya.

Meninjau di ruangan komen, insiden ini turut membuatkan netizen geleng kepala dibuatnya. Ada juga yang bersel0roh pasti kanak-kanak lelaki itu menyes4l dengan tindakannya itu.

“Dengar cerita sampai sekarang budak tu masih tarik motor.”

budak lelaki

“Kalau sakat budak tu sedap ni…”

motor

“Habislah kau dik elok mak ayah kau ada budget dapur bulan ni terus kena bayar pagar rumah orang…”

komen

“Mesti gelabah budak tu.”

tik tok