“Maafkan Abang Sayang…” – Seb4knya! A1rm4ta Maryam Tvmpah Apabila Svami Sanggup…

Instafamous, Ryzal Ibrahim tampil bersemvka dengan isterinya, Maryam You Narae untuk meminta maaf atas segala kesilapan dilakukannya.

Permohonan maaf itu dibuat Ryzal menerusi satu posting beserta video di Facebook mereka.

Menurut Ryzal, mereka mula berkenalan pada 2018 dan ketika itu dia berjanji akan menjadikan Maryam terkenal dan membawanya ke Malaysia.

“Pada Ogos 2019, kami mula dikenali Malaysia setelah berjaya membawa Maryam dalam Islam dan menikahinya.

“Pada 2020, Maryam semakin dikenali kerana telatahnya dan Ryzal mulakan Youtube sebagai platform untuk kami mendokumentasikan kehidupan seharian dan pada tahun sama juga Ryzal melunaskan janji untuk bawa Maryam pulang ke Malaysia.

“Pada 2021, Maryam mula menceburi industri hiburan sepertimana Ryzal janjikan. Namun, ianya usaha dan bakatnya yang tersendiri, Ryzal hanya membantu carikan peluang,” katanya.

Menurutnya, Tiada sebesar zarah niat mengecew4kan semua, apatah lagi isterinya.

“Maafkan kekhilafan Ryzal meletakkan Maryam dalam keadaan begini.

“Terima kasih semua rakyat Malaysia, Singapura, Indonesia, Brunei, dan dimana saja korang berada yang sentiasa menyokong dari awal sehingga kini,” katanya.

Menerusi video berkenaan, Maryam dilihat sebak dengan apa yang permohonan maaf Ryzal itu.

Sekadar info, isu berkaitan Ryzal tercetvs selepas dia terl4njur bicara apabila memberikan pandangan yang menggvris hati ramai mengenai pakaian tradisional Ngepan Iban dari Sarawak.

Ryzal atau nama sebenarnya Nik Muhammad Ryzal Nik Ibrahim kemudian tampil membuat permohonan maaf menerusi laman Instagram miliknya.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DW

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariWanita

Sumber:Gempak