“Dia masih sekolah..” – Ella cerita balik gambar brsama Rashid Sidek, mmg ada kena..

Tak dina.fikan, setiap individu mempunyai kisah dan jalan ceritanya yang tersendiri. Walaupun begitu, tidak semua perkara boleh diceritakan kepada umum dan kadangkala ianya kekal menjadi ‘rahsia’. Namun berbeza pula dengan kehidupan para selebriti apabila semua tindak-tanduk mereka sering diperhatikan ramai.

Baru-baru ini nama penyanyi rock Malaysia iaitu Ella atau nama sebenarnya Nor Zila Aminuddin telah menjadi bualan hangat netizen di media sosial selepas terseb4rnya satu gambar memaparkan dirinya sedang berbual dengan bekas jaguh badminton negara, Rashid Sidek. Gambar yang diambil dari sebuah surat khabar itu dipercayai telah diterbitkan sekitar tahun 1990-an yang lalu.

Menerusi tweet yang dimuat naik seorang individu, dia mengakui sangat suka melihat Ella dan Rashid Sidek ‘berdating’ dahulu. Hal ini secara tidak langsung menimbulkan tanda tanya dalam kalangan netizen adakah benar Ella pernah menjalinkan hubungan cinta dengan bekas jaguh badminton negara atau pun tidak.

Masa saya kecil dulu, saya suka tengok bila Ella dating Rashid Sidek. Cari balik g0sip lama tahun 1990-an dah tak jumpa.

Menjawab pertanyaan itu, Ella memaklumkan dia dan Rashid Sidek hanyalah sebagai kawan. Jawapan ratu rock Malaysia ini secara tidak langsung mene.pis segala dak.waan netizen mengenai g0sip yang pernah mel4nda dirinya pada suatu ketika dahulu.

Ala cerita lama dan lagipun hanya kawan. Saya ialah peminat anak-anak Sidek.

Tidak terhenti di situ, ada seorang individu kemudian mengatakan pernah memasang niat mahu melihat Ella dan Rashid Sidek mendirikan rumah tangga dan sekaligus menjadikan ‘Wedding od The Year’. Ella dengan spontan dan berselor0h menjawab pada ketika itu dia sedang menunggu suaminya, Azhar Ghazali yang masih di bangku sekolah.

Tak, sebab I tengah tunggu husband. Waktu tu dia masih sekolah.

Sumber: Liyana AbdulElla Aminuddin

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DW

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariWanita

Sumber: https://sinetronmalaya.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.