“Pgi Tdi Bngun Tidur Mimpi Kahwin Dgn Vida… Cik B & Kacak Trima Seadanya”- Roslan Shah

Pelakon dan pengacara, Roslan Shah, 49, tidak meno.lak andai dirinya ber.jodohan dengan usahawan popular dan penyanyi lagu I Am Me, Datuk Seri Vida.

Menurut Roslan atau nama sebenarnya, Roslan Udin, hal itu dikongsikannya setelah bermimpi dirinya berkahwin dengan Vida yang kini sedang hangat diperkatakan di media sosial berhubung hasratnya untuk berkahwin dengan seorang usahawan muda, Ahmad Iqbal Zulkefli, 27.

“Banyak sangat keluar cerita Datuk Seri Vida nak kahwin. Pagi tadi bangun tidur, Cik Lan teringat mimpi berkahwin dengan Datuk Seri Vida pula tiba-tiba.

“Cik B dan Kacak terima Cik Lan seadanya. Mimpi kali pertama,”katanya dalam satu hantaran di akaun Instagramnya hari ini.

Selain itu, menerusi ruangan kapsyen, Roslan dalam nada berselor0h menganggap mujur perkara itu cuma satu mimpi dan bukan satu kenyataan.

“Selamat cuma mimpi. Tapi kalau sudah berjodoh, nak buat macam mana ya. Cik Lan tak mampu nak beri satu bulan satu juta.

“Cik Lan mampu kasi makan rojak buah Maznah Ke Tu saja. Cik Lan orang mis.kinlah. Ini gambar kenangan Cik B dan Kacak semasa kecil dulu ya,”katanya merujuk kepada gambar yang dikongsikan dalam hantaran yang sama.

Dalam pada itu, perkongsian Roslan itu disambut dengan tawa lantaran pengikut dan peminatnya tahu pengacara ini cuma berjenaka dan sering berkongsi perkara yang melucukan di media sosialnya.

Pada tahun 2013, Roslan pernah menjadi tular menerusi kontr0versi hendak berkahwin dengan seorang wanita mis.teri dari Kelantan namun diang.gap ramai sebagai satu pr0paganda.

Tidak cuma itu, menerusi kontr0versi yang sama, Roslan juga dike.cam dan ditu.duh pon.dan oleh sege.lintir rakan artis termasuk kalangan warganet namun perkara itu tidak berpanjangan berlaku.

Terima kasih atas penghin4an ini” Iqbal akui sudah taw4r hati. DS Vida menangis minta maaf dam cerita situasi sebenar

Kisah percintaan usahawan k0smetik terkenal iaitu Datuk Seri VlDA bersama bekas pembantu peribadinya, Iqbl Zulkefli telah menjadi topik hangat dalam kalangan pengguna media sos!al.

Terbaru, Iqbal menerusi akaun Instagram miliknya ada berkongsi satu rakaman perbualannya bersama Datuk Seri Vida.

Vida menangis mohon maaf.

Berdasarkan mesej yang dikirim di WhatsApp, kedengaran suara Datuk Seri Vida sedang menangis sambil memohon maaf jika ada perbuatannya yang menyingg0ng perasaan Iqbal.

Bukan itu saja, Vida juga meminta peluang kepada bekas pembantu peribadinya yang berusia 27 tahun itu supaya membimbing dirinya, Cik B dan Kacak.

Assalamualaikum, saya mohon banyak maaf kalau ada perbuatan saya tanpa saya sedar menyingg0ng perasaan. Perbuatan yang Cik B, Kacak yang menyingg0ng perasaan.

Saya tahu awak sayang ke Cik B, saya tak pernah tak lekang perkataan sayang pada Cik B, Kacak. Bagi peluang dekat mereka, bagi peluang awak bimbing mereka.

Tidak terhenti di situ, Vida bagi pihak Cik B dan Kacak sekali lagi memohon maaf kepada Iqbal atas tingkah laku mereka.

Menurut Vida, kedua-dua anaknya itu masih belum m4tang dan dalam masa yang sama mereka dipercayai tr4uma untuk menerima orang baru dalam keluarga. Vida juga beranggapan bahawa Cik B dan Kacak adalah m4ngsa keadaan.

Maaf kan lah ke Cik B, Kacak. Maafkan saya jika saya banyak buat silap tanpa saya sedar. Boleh terima saya seadanya, saya gini. Maafkan Cik B, Kacak tu. Mereka tak matang, mereka tr4uma. Bagi mereka peluang semula, boleh tak? Kasihan diorang, diorang pun jadi mngsa keadaan.

Saya tak nak menang!s lagi. Tak nak menang!s nang!s. Saya tak boleh macam ni. Bagi mereka peluang, mereka pun dah rasa bers4lah.

Saya tak nak mereka terbeb4n dengan perasaan bersalah. Bersama awak, saya, Cik B dan Kacak akan jadi orang hebat jadi macam kita selalu nak diorang jadi hebat. Bagi saya peluang betulkan keadaan.

Namun, Iqbal hanya membalas dan memaklumkan kepada Datuk Seri Vida bahawa dia kini sudah taw4r hati.

‘Maafkan lah ke Cik B, Kacak’

Mesej DSV

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DW

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariWanita

Sumber: http://trendingsangat.pw/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.