“Geleng Kepala Ustaz Gelak” – Kucing Heliza Helmi Muncul Ketika Live Bersama Ustaz

Nama penyanyi dan aktivis kemanusian iaitu Heliza Helmi sejak akhir-akhir ini menjadi bualan warganet. Baru sahaja mendirikan rumahtangga, personalitinya yang mesra dan mudah didekati juga menjadikan Heliza Helmi antara selebriti kesayangan ramai.

Bahkan baru-baru ini satu rakaman dari siaran langsung Heliza Helmi bersama adiknya dan seorang ustaz telah meraih perhatian setelah dikongsikan semula. Manakan tidak dalam rakaman tersebut tiba-tiba seekor kucing dibawa masuk dalam siaran langsung.

Screenshot at Feb 11 12-08-28

Lebih mencuri perhatian apabila kucing itu mengenakan pakaian sama seperti Heliza dan adiknya Hazwani itu. Terkejut dengan perbuatan Heliza Helmi bawa kucing masa dalam live ini, ustaz tersebut hanya tersenyum melihatkannya.

Berikut adalah rakaman keletah penyanyi dan aktivis ini semasa bersiaran langsung yang telah dikongsikan menerusi akaun TikTok hazwanihelmi:

@hazwanihelmi Kezutan yg sungguh mengezutkan #fypdongggggggg ♬ suara asli – nailasekarral_ – 𓅰

Comel betullah kucing milik Heliza Helmi ini! Siap dipakaikan baju hoodie lagi. Perkongsian rakaman Heliza Helmi bawa kucing masa dalam live ini telah meraih hampir sejuta tontonan dan 127 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Geleng kepala ustaz gelak”

Heliza Helmi Bawa Masuk 4

“Ustaz mampu geleng kepala je tengok”

Heliza Helmi Bawa Masuk 3

“Aku ingat ada orang buka lagu TikTok tu rupanya background muzik”

Heliza Helmi Bawa Masuk 2

“Omey kucing siap hoodie”

Heliza Helmi Bawa Masuk 1

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DW

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariWanita

Sumber : HCL