Mira Filzah & suami menari tarik perhatian netizen, v1deo pula ditonton lebih 1 juta kali- “Layankan jela…”

Pasangan popular, Mira Filzah dan suami, Wan Emir Astar menjadi tumpuan ramai selepas dikongsikan satu rakaman v1deo di media sosial.

Sebelum ini berita penikahan Mira Filzah dan jejaka pilihan hatinya dimana mereka sah bergelar suami dan isteri pada September tahun lalu sangat membuatkan ramai cukup gembira kerana pasangan bagai pinang dibelah dua ini sangat serasi.

Mira Filzah (4)

Sehinggakan peminat turut ternanti-nantikan perkembangan pelakon popular ini dan jejaka pilihan hatinya itu apabila laman YouTube pasangan ini juga ‘dis3rbu’ ramai.

Walau bagaimanapun, satu rakaman terbaru daripada Mira Filzah yang memaparkan dirinya bersama suami mengundang telatah menari mereka bersama ditonton lebih satu juta kali oleh peminat dan pengikut di Instagram.

Apa tidaknya, comel sungguh Mira Filzah dan suami menari dalam rakaman yang dihasilkan untuk content TikTok ini lalu mendapat ribuan respon daripada ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

Menerusi video itu bukan sahaja membuatkan rata-rata peminat yang melihat terhibur malah rakan selebriti turut sama tercuit hati melihat gelagat pasangan ini yang dikatakan comel.

Rata-rata netizen bagaimanapun menghujani ruang komen dengan bermacam-macam respon lucu terhadap pasangan sama cantik, sama padan ini.

“Ape ni comel sangat”

Mira Filzah

“Hahaha comel, nampak mata dia ikut gerak kaki si isteri…”

IMG_20210906_082355IMG_20210906_082425

“Dua dua comel”

Mira Filzah